Adresa juaj e Përkohshme e Email-it

Email-et e krijuara 267050 Mesazhet e marra 402776

Harrojeni për mesazhet e padëshiruara, reklamat, hakerimin dhe sulmin ndaj robotëve. Mbajeni kutinë tuaj postare të vërtetë të pastër dhe të sigurt. Temp Mail ofron një adresë emaili të përkohshme, të sigurt, anonime, falas, të disponueshme.

INBOX
Dërguesi
Subjekti
Pamje

Kutia juaj hyrëse është bosh

Në pritje të emaileve hyrëse

Çfarë është një E-mail i përkohshëm i disponueshëm?

 

E-mail i përkohshëm i disponueshëm është një shërbim që ju lejon të merrni një e-mail në një adresë të përkohshme të postës elektronike që hidhet pas një periudhe të caktuar kohe. Ndonjëherë emailet e disponueshme njihen si kuti postare të disponueshme, email 24-orëshe, email 10 minuta, email një herë, postë anonime, postë e sigurt 10minmail, email i hedhur, postë e rreme, gjenerator emaili i rremë, postë djegëse ose postë plehrash, dhe janë plotësisht anonime dhe i sigurt. Një adresë e përkohshme e-mail e disponueshme mund të jetë e juaja për disa minuta, një orë, një ditë apo edhe një javë. Pasi të ketë kaluar koha e caktuar, adresa nuk është më e vlefshme dhe çdo e-mail i dërguar në atë adresë do t'i kthehet dërguesit.

A kanë nevojë për regjistrim për të parë përmbajtjen, për të postuar komente ose për të shkarkuar diçka, disa uebfaqe/blogje/forume/ pronarë Wi-Fi? Por nuk ka gjasa të ktheheni në këtë faqe interneti/blog/forum në të ardhmen. Nëse regjistroheni me adresën tuaj të vërtetë të emailit, shpesh mund të merrni emaile të padëshiruara dhe reklamuese. A janë faqet e regjistruara në të njëjtën kohë të sigurta? A është e mundur që informacioni i regjistrimit të rrjedhë? Në këtë kohë ju rekomandojmë që të përdorni postë të përkohshme të disponueshme. Email-et e përkohshme gjithashtu mund të marrin postë, dhe ndryshe nga emailet personale, emailet e përkohshme janë plotësisht falas dhe anonime. Përdorimi i një emaili të përkohshëm të disponueshëm mund të shmangë rrjedhjen e informacionit tuaj, marrjen e reklamave të tepërta dhe emailet e padëshiruara dhe shmangien e gjurmimit.

Karakteristika tëmrekullueshme

Email-i i përkohshëm i disponueshëm është një mënyrë e shkëlqyeshme për të mbrojtur adresën tuaj reale nga postat e padëshiruara, postimet reklamuese dhe malware.

 disposable email addresses   temp mail generator   free temp mail   temp mail address   create a temp mail   temporary email   temporary email address   fake email   throwaway email   crypto g mail   email creator   temporary email   10minutemail   Dummy Email   Random Email Generator   burner email   tempail  mail.tm   Mohal   temp-mail.io   temp-inbox   cryptogmail    moakt.com   linshi-email   maildrop    linshiyouxiang   fake gmail   emailondeck   generator.email   mail.gw   throwawaymail 

 mnet account   temp mail    temp-mail.ru   tempmail.com   temp-email   temp email   email temp   temp mail for facebook tempail   tempemail.com   tamp mail.com   temp mail sign up    temporary email for facebook registration   tampmail temp email for facebook   tempmail.ru   tempemail   smailpro   emailondeck   altmails   guerrillamail   Gmailnator   temp gmail    best temp mail   gmail temp mail   temp mail gmail   temporary gmail   mailsac   getnada