15 Pyetje të shpeshta Rreth Postës Temp

15 Pyetje të shpeshta Rreth Postës Temp
Publikuar ne : 08 Aug 2022

15 Pyetje të shpeshta Rreth Postës Temp

Temp mail është një adresë postare afatshkurtër për njerëzit që kërkojnë të shmangin postën e padëshiruar ose të padëshiruar. Një shërbim i postës së përkohshme do ta përcjellë postën tuaj hyrëse në adresën tuaj të përhershme, në mënyrë që ta lexoni në kohën tuaj, në shtëpi. A tingëllon kjo si diçka që mund t'ju nevojitet? Lexoni FAQ-të tona rreth postës së përkohshme dhe shikoni nëse është e duhura për ju!

 

1. Çfarë është adresa e përkohshme?

Një adresë e përkohshme emaili ju lejon të regjistroheni falas, të zgjidhni dhe të përdorni çdo emër përdoruesi të emailit që ju pëlqen ([email protected]), pa pasur nevojë të regjistroheni ose të jepni ndonjë informacion personal. Pas krijimit të llogarisë tuaj, shërbimi do t'ju japë një email me një adresë unike të përdorur vetëm nga ju.

 

2. Çfarë është një adresë emaili e disponueshme?

Një email i disponueshëm është një email i përkohshëm/i disponueshëm është një pseudonim që mund të përdoret vetëm një herë për t'u regjistruar në shërbimet, faqet dhe forumet në internet. Pasi të keni marrë mesazhin e konfirmimit nga shërbimi ose nga ekipi ynë i mbështetjes, nuk do të mund ta përdorni më pasi adresa juaj e re e-mail është regjistruar tashmë. Me fjalë të tjera, adresat tuaja të postës elektronike të disponueshme janë vetëm për përdorim një herë!

 

3. Pse duhet të përdor postën e përkohshme?

Nëse ju pëlqen të regjistroheni për konkurse argëtuese, hyni në lotari ose thjesht dëshironi të shmangni mesazhet e padëshiruara në llogarinë tuaj kryesore të Gmail - përdorimi i adresave të përkohshme të emailit është ajo që ju nevojitet. Nuk ka rëndësi nëse dëshironi të regjistroheni në një faqe interneti ose të merrni pjesë në sondazhet në internet - llogaritë e përkohshme të postës elektronike janë të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur.

 

4. Po nëse nuk dua të jap e-mailin tim të vërtetë?

Nëse po ofroni diçka falas që kërkon një adresë emaili, si krijimi i një llogarie në një rrjet social ose forum të komunitetit, shanset janë që dërguesit e postës elektronike të kenë në dorë informacionin tuaj personal. Adresat e përkohshme ju ndihmojnë të shmangni ndarjen e kutisë suaj primare të Gmail me këto faqe interneti më pak se të dëshirueshme.

 

5. Si funksionon posta e përkohshme?

Pasi të regjistroheni për shërbimin tonë, ju mund të merrni email-e të dërguara në adresën tuaj të përkohshme, thjesht duke i përcjellë ato në kutinë tuaj kryesore të postës elektronike. Ju gjithashtu mund të krijoni rregulla në çdo klient kryesor email si Microsoft Outlook) i cili do të lidhet me sistemin tonë dhe do t'i përcjellë automatikisht mesazhet tuaja në adresën e duhur.

 

6. Cilat janë adresat e postës elektronike të disponueshme?

Email-et e disponueshme ose Temp-Mail, ju ofrojnë një adresë të përkohshme emaili në të cilën mund të merrni e-mail, t'i përdorni ato për shërbime të regjistrimit në ueb, sondazhe, gazeta, etj. Disa njerëz madje përdorin postën e përkohshme për të ndarë biznesin e tyre nga ai personal llogaritë sepse është një mënyrë për të mbajtur mesazhet e padëshiruara nga kutia hyrëse kryesore. Posta Temp funksionon duke ju ofruar një adresë të veçantë e-mail për çdo shërbim me të cilin regjistroheni. Pasi regjistrimi të jetë përfunduar dhe verifikuar nga ne ose nga pronari i profilit të faqes/forumit/komunitetit, adresa hiqet përgjithmonë nga sistemet tona dhe nuk do të aksesohet më kurrë nëse fshihet në çdo kohë.

 

7. Cili është qëllimi i një adrese emaili të disponueshme?

Adresa e postës elektronike e disponueshme është një mënyrë e shkëlqyeshme për njerëzit që të mbrojnë identitetin e tyre dhe të mbajnë postën e padëshiruar jashtë kutive të tyre personale. Kur regjistroheni për shërbime që kërkojnë një email, mund të jetë e dobishme të përdorni një email të disponueshëm në vend që të siguroni atë tuajin kryesor. Kjo gjithashtu ndihmon kur jeni duke plotësuar formularët në internet dhe nuk dëshironi që informacioni juaj personal të ruhet ose të ndahet me kompani të palëve të treta.

 

8. A mund të përdor postën e përkohshme për çdo gjë që dua?

Jo. Shumica e shërbimeve të postës së përkohshme kanë kufizime se si mund t'i përdorni adresat e tyre. Për shembull, disa shërbime ndalojnë përdorimin e adresave të postës së përkohshme për qëllime marketingu.


9. Sa kohë zgjasin adresat e postës së përkohshme?

Në mënyrë tipike, adresat e postës së përkohshme zgjasin për një periudhë të caktuar kohore (zakonisht disa ditë ose javë). Pas skadimit të kësaj kohe, adresa fshihet automatikisht nga serveri.


10. A mund të vazhdoj të përdor adresën time të postës së përkohshme pasi të skadojë ajo?

Jo. Pasi skadon adresa juaj e emailit të përkohshëm, ajo fshihet automatikisht nga serveri.

 

11. Sa adresa emaili të disponueshme mund të kem?

Ju mund të krijoni një numër të pakufizuar adresash emaili të disponueshme përmes shërbimit tonë. Ne nuk vendosim asnjë kufizim se sa mund të krijoni dhe përdorni në çdo kohë të caktuar.

 

12. A mund t'i përdor akoma adresat e mia të postës elektronike të disponueshme nëse nuk kam lidhje interneti?

Ju mund të përdorni adresat tuaja të postës elektronike të disponueshme edhe nëse nuk jeni të lidhur me internetin. Gjithçka që ju nevojitet është një klient Mail si Microsoft Outlook, Apple Mail ose Mozilla Thunderbird i cili do t'ju lejojë të ruani dhe të përdorni mesazhet tuaja edhe kur jeni jashtë linje.

 

13. Si mund ta fshij adresën time të postës elektronike të disponueshme?

Nëse dëshironi të fshini adresën tuaj të emailit të disponueshëm, mund ta bëni këtë në çdo kohë duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke klikuar në butonin "Fshi adresën e emailit". Fshirja e adresës suaj të emailit do ta heqë atë përgjithmonë nga sistemi ynë dhe nuk do të përdoret më kurrë. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi shikoni faqen tonë të pyetjeve të bëra shpesh.

 

14. Cilët janë disa nga ofruesit më të mirë të postës së përkohshme?

Ka shumë ofrues të ndryshëm të postës së përkohshme në dispozicion, por GmailCity ju ofron shërbim falas dhe të lehtë. Ofruesi ofron një sërë veçorish, të tilla si mbrojtja me fjalëkalim dhe shtesat e adresës së emailit të përkohshëm.

 

15. Çfarë poste të përkohshme duhet të përdor?

Nëse nuk jeni i sigurt se cilën postë të përkohshme të përdorni, GmailCity mund të jetë një opsion i mirë për ju. Ishte një nga ofruesit origjinal të postës elektronike të përkohshme dhe është ende një nga shërbimet më të vlerësuara të postës elektronike në dispozicion.

 

Faleminderit që lexuat këtë postim. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me postën e përkohshme, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni në [email protected] Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju!