8 arsye pse duhet të përdorni email të përkohshëm

8 arsye pse duhet të përdorni email të përkohshëm
Publikuar ne : 08 Aug 2022

8 arsye pse duhet të përdorni email të përkohshëm

A keni nevojë për adresa të përkohshme emaili për të mbrojtur identitetin tuaj? Nëse po, emailet e përkohshme janë perfekte për ju. Email-et e përkohshme mund të përdoren për përcjelljen e postës apo edhe ruajtjen e përkohshme të gjërave si fjalëkalimet. Ka shumë arsye pse emailet e përkohshme janë të shkëlqyera, dhe në këtë postim, ne do të kalojmë mbi 8 prej tyre!

Email-i i përkohshëm i quajti edhe shumë emra të tjerë... postë e rreme, email i disponueshëm, gjenerues i postës së rreme, adresë emaili të rremë, email i hedhur, postë e disponueshme, postë plehrash, gjenerator emaili, gjenerator i rreme emaili, gjeneroni një email, gjenerator email, id email falas , gjenerator i postës elektronike të rreme, email djegës, email i rastësishëm dhe shumë më tepër.

GmailCity është alternativa më e mirë për të krijuar adresën tuaj të emailit të disponueshëm.

 

1. Parandaloni spam-et dhe mashtrimet

 

Email-et e përkohshme janë një mënyrë e shkëlqyer për të parandaluar spam-et dhe mashtrimet. Kur regjistroheni për një adresë të përkohshme emaili, mund të jeni i sigurt se adresa juaj personale e emailit nuk do të përmbytet me postë të padëshiruar. Kjo është për shkak se adresat e përkohshme shpesh përdoren vetëm për qëllime një herë dhe nuk janë aq tërheqëse për dërguesit e padëshiruar.

Email-et e përkohshme janë të shkëlqyera sepse ju lejojnë të shmangni spam-et dhe mashtrimet. Ju mund të jeni i sigurt se adresa juaj personale e emailit nuk do të ngopet me këto lloj mesazhesh kur merrni mesazhe vetëm për përdorim një herë, si ato përmes aplikacioneve për festë në shtëpi, ngjarjeve të punës, etj. pasi shpesh njerëzit regjistrohen për ta që duan diçka specifike ose thjesht kanë nevojë për një përgjigje të menjëhershme pa u zbuluar identiteti i tyre në ndonjë forum publik ku çdokush mund ta rrëmbejë atë!

 

2. Mail Temp Mbroni privatësinë tuaj

 

Nëse dëshironi të mbani të dhënat tuaja personale private, përdorni një adresë të përkohshme emaili. Këto adresa të krijuara posaçërisht për qëllimin e anonimitetit dhe që nuk lidhen në asnjë mënyrë me identitetin ose historinë e një individi në internet, mund ta bëjnë atë në mënyrë që ato të mos mund të gjurmohen lehtësisht.

postë e përkohshme, email i përkohshëm, email i rremë, email i rremë, email i rremë, gjenerues i emailit, gjeneron email, gjenerator email, id emaili falas, gjenerues i emailit të rremë, email i hedhur, email i disponueshëm, postë e rreme, email djegës, email në tabelë, email i rastësishëm, adresa e emailit të rremë, emaili i përkohshëm, emailet falas, llogaritë e postës elektronike, llogaria e postës, shenja e emailit, llogaria e emailit, identifikimi i emailit, llogaritë e emailit falas, emaili 10 minutash,

Ruajtja e përkohshme e adresës suaj të emailit me një kompani ju lejon më shumë kontroll mbi mënyrën se si përdoret. Ata janë të shkëlqyeshëm për transaksione në internet ose kur i ofrojnë ato sipas kërkesës pa pasur nevojë të futni të dhëna personale përgjithmonë!

 

3. Adresa e përkohshme e emailit Shmangni sulmet e phishing

 

Sulmet e phishing janë një problem për shumë kompani dhe individë. Phishing është një metodë për të hakuar llogarinë e dikujt që përfshin dërgimin e një emaili të padëshiruar që duket i ligjshëm për të fituar akses në të dhënat e tyre personale. Për të shmangur sulmet e phishing, duhet të jeni në gjendje të përcaktoni nëse emaili është i vërtetë apo jo. Email-et e përkohshme ofrojnë një mënyrë për ta bërë këtë sepse ato nuk janë të lidhura me adresën tuaj personale të emailit.

kuti postare falas, lista e postës elektronike, shërbime pa email, gjenerator i gmail, regjistrimi falas i emailit, regjistrimi falas me email, regjistrimi falas me email, regjistrimi pa email, regjistrimi falas me email, regjistrimi falas me email, regjistrimi falas me email, mashtrimet e phishing, mashtrim phishing, phishing mjete,

Sulmet e phishing mund të jenë një problem serioz, veçanërisht nëse jeni pronar biznesi. Shpesh këto sulme janë të orientuara drejt vjedhjes së të dhënave të ndjeshme si fjalëkalimet ose informacionet e kartës së kreditit, ndaj është e rëndësishme që të merren masa për të mbrojtur veten dhe punonjësit tuaj. Një masë e tillë është posta e përkohshme.

 

4. Mbani private adresën tuaj të vërtetë të emailit

 

Nëse nuk dëshironi që adresa juaj e vërtetë e emailit të njihet për të gjithë, posta e përkohshme ose emaili i rremë është një opsion i shkëlqyeshëm. Nëse ju nevojitet vetëm një email i përkohshëm për një qëllim të caktuar, emailet e përkohshme mund të krijohen dhe më pas të hidhen pasi nuk janë më të nevojshme. Në këtë mënyrë informacioni juaj personal mbetet i sigurt dhe i sigurt.

 

5. Qëndroni anonim ndërsa shfletoni internetin ose regjistroheni për një shërbim online

 

Adresat e përkohshme të emailit janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të qëndruar anonime gjatë shfletimit në internet ose regjistrimit për një shërbim në internet. Kjo për shkak se emailet e përkohshme nuk janë të lidhura me informacionin tuaj personal. Kur përdorni një adresë të përkohshme emaili, mund të jeni të sigurt që identiteti juaj mbetet konfidencial.

ID-ja e emailit të hapur, getnada, gjenerimi i gmail, regjistrimet me email falas, gjeneruesi i postës së rreme, adresa e rreme e emailit,

Posta e përkohshme ose posta e rreme ofron një mjet efektiv për të fshehur identitetin e dikujt kur jeni në linjë, kështu që nëse anonimiteti gjatë shfletimit është një prioritet për ju, posta e përkohshme mund të jetë zgjidhja!

 

6. Krijoni një llogari emaili për secilin nga hobi dhe interesat tuaja

 

Nëse keni një hobi ose interes që dëshironi ta mbani të ndarë nga adresa juaj personale e emailit, përdorni një adresë emaili të përkohshme të disponueshme. Kjo do t'ju lejojë të mbani të ndarë jetën tuaj personale dhe profesionale. Ju gjithashtu mund të përdorni adresa të përkohshme emaili për t'u regjistruar në gazetat dhe ofertat e tjera që mund të mos dëshironi t'i merrni në adresën tuaj personale të emailit.

 

7. Përdorni Email temp ose Fake Mail për sondazhe të shpejta dhe të lehta në internet

 

Sondazhet mund të jenë një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para ose për të marrë zbritje nga dyqanet, por futja e adresës tuaj personale të emailit në një faqe anketimi është e rrezikshme. Nëse përdorni postë të përkohshme në vend të adresës tuaj personale, mund të hyni në konkurse disa herë pa u skualifikuar.

Në rast se faqja e sondazhit shet adresën tuaj të emailit te një palë e tretë, nuk do të duhet të shqetësoheni për postimin e padëshiruar ose kontakte të tjera të padëshiruara, sepse adresa e postës së përkohshme do të hiqet automatikisht pas përdorimit.

 

8. Mbroni privatësinë tuaj duke mos i ruajtur të gjitha informacionet tuaja personale në një vend

 

Nëse jeni tipi i personit që pëlqen t'i mbajë të dhënat e tij personale private, përdorimi i postës së përkohshme është një mënyrë e mirë për ta bërë këtë. Kur i keni të gjitha të dhënat tuaja personale të ruajtura në një vend, e bën më të lehtë për dikë që të vjedhë identitetin tuaj.

Nëse i shpërndani të dhënat tuaja personale në shumë llogari dhe adresa emaili, bëhet shumë më e vështirë për dikë që të vjedhë identitetin tuaj dhe të marrë përsipër llogaritë tuaja.

Qëndroni të sigurt në internet duke përdorur postën e përkohshme!

 

konkluzioni:

 

Shpresojmë që pasi të keni lexuar këtë postim në blog, tani e dini pse emailet e përkohshme, emailet e rreme, janë kaq të shkëlqyera! Nëse doni ta mbani identitetin tuaj të sigurt në internet ose thjesht keni nevojë për një mënyrë për të ruajtur fjalëkalimet për përdorim të mëvonshëm, atëherë përfitimet e këtyre shërbimeve duhet të jenë të qarta. Për të mësuar më shumë se si funksionojnë dhe çfarë saktësisht ofrohet nga secili shërbim në listën tonë, klikoni këtu .